T01-HF tamponfesték

Árajánlat alapján!

 

 1. ALKALMAZÁSI TERÜLET:

Univerzális 2 komponensű tamponnyomó festék akrilüvegre, lakkozott felületekre, fémekre, duroplaste (hőre keményedő), poliamidra, polikarbonátra, előkezelt polietilénre (PE), polipropilénre (PP), poliuretánra. A megnyomandó alapanyagok kémiai felépítése és előállítása egymástól nagyban különbözik, ezért minden esetben egy előzetes próbanyomás ajánlott. A nyomtatás eredményességét az antisztatikus és egyéb adalékok nagy mértékben befolyásolják, ezért eltávolításuk erősen ajánlott.

2. FESTÉK TULAJDONSÁGOK:

A festék magasfényű, fizikailag száradó és keményítő hozzáadásával kémiailag térhálósodó tamponfesték, mely magas minőségű mechanikai és kémiai tulajdonságokat, illetve rugalmasságot kölcsönöz a festéknek. A T01-es festék fénystabil, időjárás álló és magas fedőképességű. Felhasználás előtt, teszt elvégzése szükséges. A felhasznált alapanyagok megfelelnek az EN 71 szabvány előírásainak. (1994 december)

 

                 Technisches  Merkblatt,  Technical Data Sheet,  Technikai Adatlap

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk