TAMPON-MIX HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
Leiratkozás

FŐOLDAL

 

Kedves meglévő és leendő Partnereink!


2021. március 8. és március 22. között a kormányzati korlátozásoknak megfelelően, a személyes kiszolgálást szüneteltetjük.
Rendeléseiket kérjük e-mailen és telefonon adják le. 
Az áruk átvételét Express One futárszolgálattal való kiszállítással, illetve telephelyünkön kijelölt kültéri csomagkiadónál tudjuk biztosítani.

Mivel ügyfélszolgálatunk személyesen nem tudja Önöket fogadni, kérjük, hogy amennyiben rendelésük kiadása pénzügyi rendezéshez kötött, úgy számláik ellenértékét az árujuk kiadását megelőzően rendezzék. 

Kollégáink közvetlen elérhetőségei a weboldalon megtalálhatóak, keressenek bizalommal bármilyen felmerülő kérdés esetén.

Vigyázzanak egészségükre és egymásra! Hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel,

a Tampon-mix csapata

 

E-mail: info@tampon-mix.hu

Mobil: +36 30 227 6302

Telefon: +36 1 382 0400/1. mellék


Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a koronavírus-terjedésének megfékezése érdekében, partnereink- és munkatársaink biztonságának védelmében az alábbiak szerint változtatunk hagyományos munkafolyamatainkon. 


Első a biztonság
Az ismert higiéniai előírások betartása mellett cégünk zavartalanul üzemel, a Tampon-mix Kft. vezetősége azt kéri Önöktől, hogy a személyes ügyintézések, konzultációk, vásárlások helyett, a járványveszély fennállása alatt részesítsék előnyben az interneten történő vásárlást, e-mail formájában történő megkeresést. Egyúttal Önöket is arra kérjük, hogy a személyes kontaktust kerülve, inkább telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal és vegyék igénybe csomagküldési- és kiszállítási szolgáltatásainkat.

A személyes áruátvétel is megoldható előre egyeztetett időpontban, bizonyos óvintézkedések betartásával, melyek a következőek:

Egyszerre két vásárló tartózkodhat az épületben;

Elvárjuk vásárlóinktól az arcmaszk vagy megfelelő kendő viselését a száj és orr terület eltakarása céljából;

A kihelyezett kézfertőtlenítő használatát az épületbe belépést követően. 

Kiszállítási idők, készpénzes és bankkártyás fizetés
Kérjük Önöket, számoljanak azzal, hogy a csomagküldő-és postaszolgáltatásokon keresztül rendelt árucikkeket csak másnap - a partnerszolgáltatók leterheltsége miatt- esetleg még később kapják meg.

Készpénz és bankkártyás fizetés helyett előre utalással rendezzék számláikat.

Várható áruellátási nehézségek

Egyelőre elég árukészlettel rendelkezünk Partnereink zökkenőmentes kiszolgálásához.
A későbbiekben esetlegesen beszállítói hálózatban is zavarok lehetnek a beérkező áruellátással, ami a Tampon-mix Kft. áruforgalmát is érintheti.

A Tampon-mix Kft. mindig nagy hangsúlyt fektetett az ügyfelekkel való személyes találkozásokra.
Ezeket a változtatásokat közös érdekünkben vezetjük be.
Bízunk abban, hogy az óvintézkedések nem lesznek sokáig szükségesek.


Kellő tisztelettel arra kérjük Önöket, hogy megrendeléseiket a fentiek figyelembevételével intézzék!

Vigyázzanak saját és partnereik egészségére!

Megértésüket köszönve: Tampon-mix Kft. csapata

 

Bemutatkozás

 

  • Cégünk 1996. június 21.-én kezdte el működését Tampon-Mix Bt. néven. Tevékenységünk a Tampoprint cég tamponnyomó gépeinek és termékeinek forgalmazására épült.
  • 1997-től megkezdtük a német RUCO festékgyártó termékeinek forgalmazását
  • 1999-től az ISIMAT szitanyomó gépek forgalmazását indítottuk el
  • 2002-ben cégünk átalakult a megújult cég neve Tampon-Mix Kft. lett.
  • 2003-tól megkezdtük a TORELIEF nyomólemezek forgalmazását. Színfelismerő rendszer segítségével a festékeket a megrendelő igényei szerint színrekeverjük. Ebben az évben vásároltunk egy ipari lézert, mely segítségével acél klisék maratását, illetve igény szerint felmerülő egyéb termékek feliratozását kezdtük meg. A lézeres klisé marás mellett a hagyományos vegyi maratással is készítünk lemez illetve tömb kliséket.
  • 2009 januárjától egy zöld mezős beruházás eredményeként új helyen kezdtük meg működésünket. Szigetszentmiklós ipari övezetében ( kiváló megközelítéssel az M0-s mellett) egy 600 m2 hasznos alapterületű kétszintes létesítményben.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk